🐾 Help het Belgisch Centrum voor Geleidehonden en steun hun missie! 🏠❤️

IMG 4243 2

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG) is een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking door het trainen en leveren van professionele geleidehonden. Deze honden bieden onafhankelijkheid, vertrouwen en veiligheid aan degenen die het nodig hebben. 

BB ramen en deuren bouwt met veel plezier en inzet mee aan de nieuwe thuis van deze superhonden. Hiermee hopen we de dagelijkse werkomgeving te verbeteren en een positieve impact te hebben op hun training en levenskwaliteit. 

Hoe kun jij helpen? Simpel! BB Ramen en Deuren roept iedereen op om plastic dopjes te verzamelen en ze in te leveren in onze toonzaal. Op deze manier kunnen we samen een waardevolle steun bieden aan het essentiële werk van het BCG.

Dus, kijk eens rond in je huis, vraag je vrienden, familie en collega’s om mee te doen en verzamel zoveel mogelijk plastic dopjes. Breng ze vervolgens naar onze showroom, waar we ervoor zorgen dat ze bij het BCG terechtkomen. Samen kunnen we een positieve impact maken en bijdragen aan het verbeteren van het leven van mensen met een visuele beperking.

Bedankt voor jullie steun en betrokkenheid bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak