Garagepoorten

Aanvullend op het plaatsen van ramen & deuren, rolluiken & zonneweringen én garagepoorten bieden we onze klanten nog een aantal aanverwante extra dienstverleningen: veranda’s, pergola’s, buitenscreens, knikarmschermen, …

Bb Ramen En Deuren Garagepoorten (1)

Sectionaalpoorten voor uw garage of bedrijfspand

Sectionaalpoorten zijn een ideale oplossing voor uw garage of bedrijfspand. Deze poorten openen verticaal en liggen plaats besparend onder het plafond, waardoor ze maximale ruimte bieden in en voor de garage. Dankzij deze constructie kunt u de garage volledig benutten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de poort die de ruimte inneemt.

Bb Ramen En Deuren Garagepoorten (3)

Alle materialen onder één dak

Ramen & deuren

Wij zijn dé specialist in het plaatsen en vervangen van ramen en deuren in bestaande- en nieuwbouwwoningen. 

Rolluiken & zonnewering

Voor elke situatie hebben wij de gepaste rolluiken in samenwerking met de Belgische kwaliteitsleverancier Wilms.

Garagepoorten & meer
Naast garagepoorten bieden we nog een aantal aanverwante diensten zoals: veranda’s, pergola’s, buitenscreens, zonnewering, knikarmschermen,…
Bb Ramen En Deuren Garagepoorten (2)

Duurzame elastische en weersbestendige afdichtingen

De poorten zijn gemakkelijk te installeren in elke garage-opening en bieden een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kantelpoorten. Dankzij de duurzame elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden zijn de poorten optimaal afgedicht, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste tocht of regenwater dat binnenkomt.

Volledig conform de strenge Europese veiligheidseisen

De garagesectionaalpoorten zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1 getest en gecertificeerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw eigendommen veilig en beschermd zijn tegen inbraak. Kies voor comfort en veiligheid en maak een keuze voor een garagesectionaalpoort. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis offerte.

Bb Ramen En Deuren Garagepoorten (3)

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak