Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren.

Wilms-Referenties-20220331-Referentie5-WEB-050

Wij houden ervan om samenwerkingen aan te gaan in een familiale sfeer

Wij bieden met volle vastberadenheid innoverend vakmanschap en een sublieme klantenservice aan.

Kwaliteit sinds 1991

Al meer dan 30 jaar bewijst BB ramen en deuren dat het in de bouwsector ook anders kan. Eerlijkheid, transparantie én correct werk. Dat waren de belangrijkste uitgangspunten van oprichtster Betty Boyen.

Eerlijkheid, transparantie én correct werk

Haar kinderen Jente en Jana Wilms bouwen BB ramen en deuren volgens dezelfde bedrijfsfilosofie verder uit tot dé kwaliteitsreferentie voor ramen en deuren in de ruime regio rond Tongeren.

Eén hechte familie

Hiervoor werken Jente en Jana nauw samen met hun team van twintig medewerkers. Wanneer je onze showroom binnenstapt, dan voel je meteen de hechte band.

Eerlijkheid bestaat ook in de bouw

Juiste prijzen, correct werk uitvoeren, openheid naar klanten. Woord is woord. Betty wilde het met BB ramen en deuren helemaal anders aanpakken dan haar meeste concurrenten begin jaren ’90. En met succes. Zonder al te veel reclame groeide BB ramen en deuren uit tot een sterke speler voor buitenschrijnwerk in Tongeren. Al vanaf het begin koos de firma voor een samenwerking met Profel, dé fabrikant van kwaliteitsvolle ramen en deuren.

Bb Ramen En Deuren Over Ons (4)
Bb Ramen En Deuren Over Ons (2)

Kinderen aan het roer

Jente en Jana Wilms namen inmiddels al een tijdje de bedrijfsleiding over. Zij bleven volledig trouw aan de waarden en normen die BB ramen en deuren in de beginjaren succes brachten. De samenwerking gebeurt steeds op basis van vertrouwen. Klanten worden bovendien correct geïnformeerd, ook al levert dit minder omzet op.

Samen met de BB Familie

Niet alleen met onze klanten streven we naar een hechte en persoonlijke relatie. Onze medewerkers beschouwen we als familie. Veel medewerkers zijn al jarenlang bij ons in dienst. We spreken daarom ook graag over de BB-Familie. Wij beschikken over een team van in totaal 20 medewerkers.

Bb Ramen En Deuren Over Ons (3)

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak