Werkwijze

Eerlijke adviezen en transparante offertes. Correcte afspraken over timing. Een snelle naservice. ‘Eerlijk duurt het langst’ vormt sinds 1991 het uitgangspunt van BB ramen & deuren. Al deze aandachtspunten vormen onze klantgerichte en uiterst persoonlijke bedrijfsaanpak. Elk lid van de BB Familie is doordrongen van deze filosofie. Als Profel Expert staan we bovendien garant voor glasheldere beloftes.

Bb Ramen En Deuren Inspiratie (23)

1. Laat je inspireren in onze toonzaal of kies voor een plaatsbezoek

Tijdens de openingsuren ben je altijd vrijblijvend welkom in onze toonzaal. We verwelkomen je met de glimlach en laten je een eerste keer kennismaken met ons uitgebreide gamma. Je vindt in onze toonzaal tal van inspirerende demonstratieopstellingen.

Als je dit wenst, maken we meteen een vervolgafspraak met één van onze adviseurs. Doorheen het verdere traject blijft dit jouw vaste aanspreekpunt.

Tijdens het plaatsbezoek nemen we de offertematen én voorzien we alle nodige tijd om je wensen en behoeften te bespreken. Het geeft ons meteen ook de kans om de technische mogelijkheden te analyseren.

BB Ramen en Deuren
Bb Ramen En Deuren Offertes

2. Persoonlijke presentatie en verfijning van de offerte

Op basis van je eerste voorkeuren werken wij een complete en gedetailleerde offerte uit. Zo weet je in alle transparantie wat je mag verwachten voor je investering.

We stellen onze offerte persoonlijk aan je voor in onze toonzaal. Zo krijg je meteen de kans om de voorgestelde materialen zelf te zien en te voelen. Daarnaast doorlopen we samen alle keuzes voor de laatste opties.

Kan je de knoop niet meteen doorhakken? Geen probleem, kom gerust een tweede of derde keer langs. Wij maken telkens de nodige tijd voor je vrij.

3. Gedetailleerde opmetingen

Elk project staat voor 100% maatwerk. Na bevestiging van de opdracht komt een technische opmeter ter plaatse voor een gedetailleerde en definitieve opmeting.

Na de definitieve opmeting vatten we de gemaakte keuzes nog eens samen in een eindbevestiging. Zo zijn we helemaal zeker van de juiste afspraken en het verwachtingspatroon én voldoen we aan één van onze glasheldere Profel beloftes: je eindofferte = je factuur.

Bb Ramen En Deuren Over Ons (4)
Bb Ramen En Deuren Over Ons (3)

4. Plaatsing en afwerking door eigen vakmensen

Wij beschikken over ervaren plaatsingsteams die vakmanschap van het hoogste niveau garanderen. Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken we over de beste monteurs van Limburg!

Elk team wordt aangestuurd door een werfleider. Deze vormt tijdens de werken je rechtstreekse aanspreekpunt. Onze vakmensen halen eer uit hun werk. Met minder dan perfect nemen ze geen genoegen.

5. Finaal plaatsbezoek door je adviseur

Na elke opdracht komen we langs om het eindresultaat te bekijken en foto’s te maken. Met dit plaatsbezoek houden we de vinger aan de pols omtrent de tevredenheid van onze klanten.

Daarnaast controleren we de uniforme werkwijze van onze verschillende plaatsingsploegen. We willen dat elke plaatsingsploeg op exact dezelfde manier het buitenschrijnwerk plaatst.

Wilms-Referenties-20220331-Referentie5-WEB-051
Werkwijze

6. Snelle naservice

Schade geleden door een inbraak? Glasbreuk na een storm? Een deur die schuurt of een raam dat knelt? Wij staan paraat met snelle oplossingen voor deze technische probleempjes. Afhankelijk van de urgentie, kunnen wij binnen de werkdag na jouw melding langskomen. Lees hier meer over onze naservice.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak