Rolluiken & zonnewering

Droom je van een zalige nachtrust én extra isolatie? Zijn jouw bestaande rolluiken aan vervanging toe? Voor elke situatie hebben wij de gepaste oplossing in samenwerking met de Belgische kwaliteitsleverancier Wilms.

Bb Ramen En Deuren Zonnewering (2)

Welk type rolluik of zonnewering past het best bij jouw situatie?

Afhankelijk van jouw situatie kies je voor een bepaald type rolluik of screen. De keuze hangt grotendeels af van de technische situatie van de woning. Uiteraard kan je op ons vertrouwen voor het juiste advies.

Hier is er geen breekwerk nodig. Deze rolluiken of screens komen aan de buitenzijde van het raam of de gevel. Voorzetrolluiken/-screens zijn ideaal voor woningen die nog geen rolluiken hebben en wanneer je de bestaande ramen wilt behouden. Wanneer er boven het raam geen plaats is voor een inbouwrolluik, combirolluik of proscreen, biedt een voorzetrolluik altijd een oplossing.

Inbouwrolluiken integreren zich mooi in je gevel. Als de rolluiken open staan, zie je deze bijna niet. Een neergelaten inbouwrolluik staat dan weer strak in het gevelvlak. Om inbouwrolluiken te kunnen plaatsen, moet de rolluikkast met oprol as boven het raam geplaatst worden. Dit vraagt de nodige ruimte. Vaak worden inbouwrolluiken samen met nieuwe ramen geplaatst. Daarnaast kunnen we oude inbouwrolluiken perfect vervangen.

Een combirolluik of proscreen wordt vooraf op je raam gemonteerd. Rolluik/Screen en raam vormen één geheel. Een combisysteem kan alleen geplaatst worden bij het vernieuwen van de ramen. Dit heeft als voordeel dat de rolluikgeleiders achter het metselwerk geplaatst worden en dus minder zichtbaar zijn. Het voordeel van een combisysteem is dat er geen ‘storende’ elementen visueel zichtbaar zijn aan de buitengevel. Een combirolluik of proscreen geeft overigens de mogelijkheid om langs de binnenzijde van de woning technische herstellingen aan het rolluik uit te voeren.

Bb Ramen En Deuren Zonnewering (3)

Wij automatiseren je rolluiken en screens

Naast de traditionele lintbediening installeren wij ook geautomatiseerde rolluiken en screens. Wij beschikken over alle certificaten voor het uitvoeren van de vereiste elektriciteitswerken om je rolluiken of screens aan te sluiten. Ook deze zorg nemen we volledig op ons. De volgende configuraties kunnen perfect:

Schakelaar

Elk rolluik of screen kan aangestuurd worden met een individuele schakelaar

Afstandsbediening

Met één afstandbsbediening bedien je eenvoudig meerdere rolluiken of screens op het zelfde moment.

Domoticasysteem

Je kan de aansturing van je rolluiken en screens met je domoticasysteem laten koppelen.

Meer weten over onze rolluiken? Kies je download

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak