Outdoor living

Met een Outdoor Living creëert u een sfeervolle rusthoek in uw tuin waar u kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Deze overkappingen zijn ideaal voor mensen die van hun tuin willen genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Outdoor Living Bb 2

Volledig op maat

Onze lamellenoverkappingen worden altijd tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Hierdoor maken we optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van lamellendaken en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Met een lamellendak kunt u snel en eenvoudig inspelen op veranderend weer. Door de stand van de lamellen te veranderen, bepaalt u zelf de hoeveelheid zonlicht en ventilatie die u wenst. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door van uw tuin te genieten.

Outdoor Living Bb (Aangepast)
Outdoor Living Bb 1 (Aangepast)

Een echte eyecatcher in een moderne tuin

Een Outdoor Living kan tegen de gevel, op een bestaande constructie of vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Dankzij de strakke aluminium vormgeving vormen onze lamellendaken een echte eyecatcher in een moderne tuin.

Onze lamellendaken zijn gemakkelijk te bedienen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuin. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis offerte.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak