Ramen & deuren

Bij BB ramen en deuren werken we altijd op maat en houden we steeds rekening met de stijl van jouw woning. We kiezen steevast voor buitenschrijnwek dat volledig ontwikkeld én geproduceerd wordt in Limburg. PVC, aluminium of hout? Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. De mogelijkheden van Profel zijn letterlijk eindeloos.

Bb Ramen En Deuren Profel 19 Min

Al meer dan 30 jaar Profel expert

Door voortdurende innovatie, eigen productie en investeringen in onderzoek en ontwikkeling behoort elk Profel-product tot het beste op de markt. Alleen de beste materialen komen in aanmerking. Bovendien garandeert Profel 100% maatwerk voor ramen en deuren in pvc, aluminium en hout.

Plaatsen van ramen en deuren

Eén raam vervangen of alle ramen vernieuwen? Klein of groot, wij klaren elke klus! Wil je om budgettaire redenen stapsgewijs te werk gaan? Bij ons kan het perfect. Voor elke situatie zoeken en adviseren wij de beste oplossing. Je mag rekenen op deskundig en eerlijk advies.

Garantie voor verfijnd vakmanschap

Een opdracht perfect afronden, beschouwen onze vakmensen als een erezaak. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt. Wij onderscheiden ons al meer dan 30 jaar door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Glasheldere beloften

Onze offerte is jouw factuur en jouw huis is heilig. Alles moet kloppen voor we stoppen en nazorg is onze waarborg. Dankzij een grondige analyse vooraf adviseren wij objectief over materialen, design en systemen. Wij houden rekening met de kleinste details en excelleren in plaatsing, binnenafwerking én service na verkoop.

Maatwerk voor pvc, aluminium én hout

De mogelijkheden van Profel voor je ramen en deuren in PVC, aluminium én hout zijn letterlijk eindeloos. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Onze adviseurs geven je graag advies op maat.

Welk materiaal je ook kiest, je geniet van een enorme vrijheid voor de vormen, indelingen, profielstijlen, kleuren en beglazing van je ramen en deuren. Uiteraard zijn ook bijpassende schuiframen en vliegenramen perfect mogelijk.

In onze toonzaal maken we je met een eerste introductie wegwijs doorheen de uitgebreide keuzemogelijkheden.

Vervolgens komen onze adviseurs op afspraak bij je langs om de technische situatie van je woning te bekijken. Op basis van deze opmeting stellen we in de offerte de juiste materialen voor. Na het uitwerken van de offerte nodigen we je opnieuw uit in onze toonzaal om de offerte te overlopen. Je krijgt dan alle verdere technische toelichting.

Bb Ramen En Deuren Ramen En Deuren (1)

Alle materialen onder één dak

Aluminium

Aluminium garandeert een stijlvolle afwerking.

PVC

PVC is en blijft een topper op vlak van isolatie en prijs/kwaliteitsverhouding.

Hout

Met hout creëer je een exclusief en authentiek eindresultaat, onze reeks ‘Antica’ is perfect voor historische gebouwen.

Binnenafw2 (Aangepast)

Subliem in binnenafwerking

Bij het vervangen van ramen is de binnenafwerking van groot belang. Wij bieden alle mogelijke vormen van binnenafwerking aan, inclusief het plaatsen van raamtabletten. Onze adviseurs adviseren je graag tijdens hun huisbezoek.

Wat zijn de mogelijkheden voor binnenafwerking?

  • Alles opnieuw bepleisteren.
  • Een afkasting in PVC wint aan populariteit.
  • Bij aluminium ramen zien we vaak een afkasting in MDF. Deze moet nog wel geverfd worden.
  • Wanneer je nog originele tegels hebt, werken we alles netjes af door het plaatsen van tegels.
  • Ook andere afkastingsmogelijkheden op maat behoren tot de opties.


Weet je niet meteen welke binnenafwerking te kiezen? Kom dan zeker langs in onze toonzaal.

Meer weten over onze ramen & deuren? Kies je download

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak