Decentrale ventilatie op het raam

Wilms Raamventilatie 12

Met trots introduceert Wilms een nieuw meesterwerk: onzichtbare raamventilatie, met Airria®-technologie, een subtiele, maar krachtige revolutie voor een gezond binnenklimaat.

What’s in a name?

De gepatenteerde technologie van Wilms kreeg de toepasselijke naam Airria® – van ‘air’ (lucht) en ‘area’ (ruimte). Ventilatie per ruimte dus, met afvoer van vervuilde binnenlucht en aanvoer van zuivere buitenlucht. 

Systeem D

Hiermee ventileer je je woning gecontroleerd: de lucht wordt aan- en afgevoerd op mechanische wijze. Zo hou je de luchtkwaliteit op peil en het klimaat binnen altijd in balans.

Decentraal

In tegenstelling tot gecentraliseerde systemen ververs je de lucht lokaal, in elke ruimte apart dus. De warmtewisselaar zorgt voor comfort en minimaal warmteverlies.

Waarom ventileren?

De lucht die je inademt, heeft een enorme impact ope je gezondheid en welzijn. Zeker ook in huis. Alleen is de luchtkwaliteit binnen vaak slechter dan buiten. Met vocht van douchen en koken, de koolstofdioxide die je uitademt, vluchtige stoffen van schoonmaakmiddelen en bouwmaterialen als belangrijkste bronnen. Als je de binnenlucht niet ververst, stapelen die schadelijke stoffen zich op en dat zet de deur open voor vocht of schimmels. 

Een raam openzetten is geen duurzame oplossing. Om een gezonde leefomgeving te creëren, moet je de lucht in huis systematisch vernieuwen. Dat doe je met een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Slimme oplossing voor renovatie

Renoveer je je woning, dan ben je vaak verplicht om ventilatie te plaatsen. Gecentraliseerde systemen met kanalen doorheen je woning hebben een grote impact op je verbouwproject. 

Wilms ventilatie is de ultieme oplossing voor wie z’n woning in fases renoveert of een stuk aanbouwt. Geen gedoe met kanalen en je vermijdt heel wat kap- en breekwerk. Dankzij de oplossing van Wilms verbouw je op je eigen tempo, ruimte per ruimte, zonder in te boeten op gezondheid en comfort.

Voordelen van ventilatie

  • Gezonde lucht – De afvoer van vervuilde binnenlucht en aanvoer van zuivere buitenlucht houdt continu de luchtkwaliteit in huis op peil. 
  • Renovatievriendelijk – Een slimme oplossing die je eenvoudig ruimte per ruimte mee integreert als je je ramen vervangt. Geen gedoe met luchtkanalen. 
  • Discreet design – Het is er wel, maar je ziet het bijna niet. Wilms ventilatie gaat subtiel op in je interieur. Beschikbaar in alle RAL-kleuren.
  • Warmterecuperatie – Het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis dankzij warmterecuperatie. Door te ventileren maar ook warmte te recupereren, bespaar je slim energie en geld. 
  • Fluisterstil – deze ventilatie werkt zo geruisloos dat je vergeet dat het er is. 
  • Onderhoudsvriendelijk – De filters vervangen doe je in een handomdraai. 
  • Volledige controle – Het systeem werkt volledig autonoom, maar met de intuïtieve bediening kunnen de ventilatie-units in elke ruimte apart bediend worden.


Tijdens onze opendeurdagen van 19, 20 en 21 april houden we een infosessie samen met de expert van Wilms over dit nieuwe ventilatiesysteem. Wens je graag hier aanwezig te zijn schrijf je je best in op volgende formulier.

Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak