Design schuifvliegenramen voor heerlijke zomers

Design Schuifvliegenramen Voor Heerlijke Zomers

Fantastisch toch als het terug warmer wordt buiten? Eindelijk terug genieten van een rustig ontbijt op je terras of een glaasje wijn bij valavond. Wordt het echt zuiders warm? Dan kan je ’s avonds je woning afkoelen door alle ramen en schuifdeuren open te zetten. Maar helaas vliegen bij hogere temperaturen ook meer insecten naar binnen. De ideale oplossing? Mooie, design schuifvliegenramen. Tegenwoordig is er zelfs een self-close systeem dat vanzelf weer sluiten (die vanzelf weer sluiten). Een hele opwaardering voor je huis en een oplossing die je leefcomfort aanzienlijk verhoogt.

Misschien denk je bij het horen van ‘vliegenramen’ aan een opzichtige gaas in een dikke, lelijke kader waardoor je raam of schuifdeur niet terug sluit. Dat is inderdaad hoe vliegenramen er vroeger uitzagen. Maar vandaag kan het helemaal anders.

Steeds meer mensen kiezen voor een mooi design schuifvliegenraam. Het self-close systeem is dan weer heel handig als er bijvoorbeeld ( die vanzelf terug sluit. Heel handig als er bijvoorbeeld) constant kinderen binnen en buiten lopen. Het design van dit soort vliegenraam voor je schuifdeur is strak en eenvoudig en past mooi in je woning. Het profiel is zo subtiel mogelijk ontworpen en beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren, zodat de schuifvliegenraam mooi integreert in je woning. Daarnaast is het doek zo ontworpen dat je er gemakkelijk door kijkt. Op die manier verlies je geen contact met je tuin en blijf je binnen voortgenieten van het groen buiten.

Een ander mooi detail aan design schuifvliegenramen is de handgreep. Bij de gemiddelde schuifvliegenraam staat die horizontaal op het kader van de schuifdeur. Bij hoogkwalitatieve vliegenramen voor schuifdeuren is de handgreep verticaal geïntegreerd in het kader van je vliegenraam. Zo krijg je een strakker en subtieler resultaat en het zicht naar buiten is minder onderbroken.

De conclusie? Ben je op zoek naar een mooie en originele opwaardering voor je woning? En geniet je binnen graag verder van het mooie weer, zonder vervelende insecten? Dan is een design vliegenraam de ideale oplossing voor je schuifdeur. Kom gerust eens langs voor meer informatie. Onze vakmensen helpen je graag verder.

Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak