Houten ramen en deuren: 100% maatwerk van duurzame kwaliteit

Bb Ramen En Deuren Ramen En Deuren (3)

Houten ramen en deuren hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Al onze ramen en deuren worden op maat gemaakt van hoogwaardig, goedgekeurd duurzaam hardhout. Je vindt dus steeds een passende oplossing in de stijl van je woning.

Je kan voor je ramen en deuren kiezen uit twee soorten hout: meranti en afrormosia. Elke soort heeft zijn eigen kwaliteit, uitstraling en eigenschappen. Maar ze zijn alle twee verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor zowel binnen als buiten.

Onze houten ramen zijn op verzoek FSC®- of PEFC- gecertificeerd. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het FSC® en PEFC keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen. Het voornaamste doel is het bevorderen van verantwoord bosbeheer om de wereldbossen te beschermen tegen vernietiging en onherstelbare schade.

Bescherming voor je ramen en deuren met onze vijflagenbehandeling

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je houten ramen en deuren. Want je wil niet dat ze beschadigen of lelijk worden door weersinvloeden, vocht en verwering. Daarom krijgen al onze afgelakte houten ramen en deuren een unieke vijflagenbehandeling. Dat zorgt voor een lange levensduur. Onze vijflagenbescherming is 100% milieuvriendelijk en bestaat uit:

  • Drie drenkingslagen voor een stevig fundament voor de laklaag en als bescherming tegen schimmels, insecten en vocht.
  • Twee elektrostatische laklagen die er voor zorgen dat je houten ramen en deuren tot in het kleinste kiertje zijn voorzien van een duurzame laklaag die jarenlang meegaat. Je kan uiteraard ook kiezen voor ongelakt hout of een verweringslook.
Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak