Profel Trakteert: Glasheldere beloftes en Feestcondities!

Het is tijd om de confetti tevoorschijn te halen en je feestmuts op te zetten, want Profel viert een geweldig feest! Dit jaar bestaan ze 75 jaar en de jarige trakteert! Van 18 september tot 20 oktober 2023 hebben ze iets heel bijzonders voor jou in petto – hun Feestactie die je niet wilt missen bij ons. Ben je klaar om te ontdekken wat dit feestelijke aanbod inhoudt? Lees snel verder en vier met ons mee!

Feestelijke Voordelen voor Jou

Bij Profel weten ze dat het kopen van nieuwe ramen en deuren een belangrijke investering is voor je huis. Daarom hebben ze besloten om tijdens onze Feestactie iets speciaals te doen. Tot 20 oktober bieden wij jou exclusieve feestcondities aan op ons gamma Profel aluminium en houten ramen en deuren. Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat je bij BB Ramen & Deuren kan genieten van aantrekkelijke kortingen op het hoogwaardige assortiment Profel.

Maar dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl kun je deelnemen aan onze spannende krasse feestactie. Bij aankoop van Profel ramen en/of deuren tijdens de actieperiode maak je kans op een van de vele interieurbonnen*.

Hoe kun je profiteren?

Kom gewoon langs tijdens onze opendeurdagen en breng je offerte mee. Onze toonzaal staat voor je open en ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte ramen en deuren voor jouw huis. We begrijpen dat de keuze van ramen en deuren een belangrijke beslissing is, en we zijn hier om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Opendeurdagen om te Onthouden

Markeer alvast volgende data in je agenda, want je wilt onze opendeurdagen niet missen: 22, 23 en 24 september. Tijdens deze speciale dagen zullen we niet alleen onze feestactie aanbieden, maar ook een schat aan informatie delen over onze hoogwaardige producten en services. Ons team staat klaar om je te verwelkomen, je rond te leiden in onze toonzaal en al je vragen te beantwoorden. Bovendien hebben we enkele leuke verrassingen en activiteiten in petto die deze dagen nog specialer zullen maken. En zullen er leuke prijzen te winnen zijn.

Dus, ben je klaar om mee te feesten met Profel en te profiteren van onze Feestactie? Kom langs tijdens onze opendeurdagen en ontdek de vele voordelen die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van het huis van je dromen.

*Vraag naar de actievoorwaarden in onze toonzaal.

Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak