Steellook, duurzaam en modern

Steellook - BB Ramen en Deuren - vliegenramen - zonnewering - Profel

Stalen ramen zijn al jarenlang populair vanwege hun duurzaamheid, sterkte en moderne uitstraling. Maar traditionele stalen ramen zijn niet altijd even geschikt voor moderne woningen vanwege hun hoge prijs en gebrek aan isolatie. Dit is waarom veel huiseigenaren nu kiezen voor Steellook ramen als alternatief.

Steellook - BB Ramen en Deuren - vliegenramen - zonnewering - Profel
Steellook

Steellook ramen zijn geïnspireerd op traditionele stalen ramen, maar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en PVC. Dit maakt ze niet alleen betaalbaarder, maar ook lichter en gemakkelijker te onderhouden dan hun stalen tegenhangers.

Het perfecte voorbeeld is onze Stratolo vleugel. Dé perfecte imitatie van het authentieke stalen raam. Strak en elegant. Dit raam koppelt veiligheid aan esthetiek.

  • Met een aanzichthoogte van maar 65,5 millimeter is de benaming ‘ultraslank’ meer dan terecht.
  • Het is de perfecte imitatie van het authentieke stalen raam of een echt steellook-raam. De raamvleugel is uitgerust met een uiterst fijne schuine zijde die de stopverf van oorspronkelijke stalen ramen imiteert.
  • De vleugel is maar 18,5 millimeter zichtbaar.
  • De trapeziumvormige kruiskozijnen benaderen de look van het oude stalen raam maximaal. 

Een van de grootste voordelen van Steellook ramen is hun esthetische aantrekkingskracht. Ze hebben dezelfde slanke profielen en ranke lijnen als traditionele stalen ramen, waardoor ze een tijdloze en moderne uitstraling hebben. Maar omdat ze gemaakt zijn van lichtgewicht materialen, kunnen ze in veel verschillende vormen en maten worden gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor elke woningstijl, van modern tot klassiek.

Een ander voordeel van Steellook ramen is hun uitstekende isolatie. In tegenstelling tot traditionele stalen ramen, die geen goede thermische isolatie bieden, zijn Steellook ramen voorzien van dubbel of driedubbel glas en hebben ze thermische onderbrekingen in hun frames, wat betekent dat ze warmteverlies beperken en energie-efficiënt zijn.Daarnaast zijn Steellook ramen ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en corrosie, waardoor ze een goede investering zijn op lange termijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vereisen ze weinig onderhoud.

Al met al zijn Steellook ramen een uitstekende keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een modern, duurzaam en energie-efficiënt alternatief voor traditionele stalen ramen. Of je nu een modern of klassiek huis hebt, met Steellook ramen voeg je niet alleen waarde en stijl toe aan je huis, maar ook comfort en besparingen op energiekosten.

Vond je dit artikel interessant? Je kan het zelf gemakkelijk delen.

Vraag een gratis offerte aan

Ga naar het offerteformulier

Bezoek onze showroom

Boek nu je afspraak